Deelnemende teams:
JCC
Laos Landschapsarchitecten
NAM
Overheid
Re-Onlas
UMCG

Ga jij de uitdaging aan?

Ben je op zoek naar een sportieve uitdaging op de maandavond, lekker hockeyen en gezelligheid?
Doe dan mee met de “gezelligste competitie” van Noord Nederland!

Voor- en najaarshockey

De teams spelen op 14 speelavonden per seizoen op maandagavond vanaf 20.30 uur.
7 x in het najaar (augustus– november) en 7 x in het voorjaar (maart – juni).
Het bedrijfshockey seizoen wordt traditioneel afgesloten met een spetterend slottoernooi met eten en muziek. Of dat dit jaar door kan gaan zal in de 2e helft van het seizoen duidelijk worden.

Tijdens de wedstrijd en erna

Per avond speelt ieder team 2 wedstrijden van een half uur. Tijdens de wedstrijd binnen het veld geldt de 1,5 meter afstand niet, daarbuiten altijd wel. Na een score vieren op afstand. Voor en na de wedstrijd en tijdens het wisselen van het speelveld geldt 1,5 meter afstand. Er is 10 minuten wisseltijd tussen de wedstrijden.

De nazit

De hockeyvereniging zorgt voor 4 vakken in de kantine die synoniem staan voor het veld waarop je gespeeld hebt. Je wordt in de kantine geacht je aan die indeling te houden. Buiten worden zoveel mogelijk banken geplaatst om op 1,5 meter van elkaar plaats te nemen. Er is hier ruim gelegenheid voor informeel netwerken op afstand.

Let op!!

Iedere individuele speler is zelf verantwoordelijk om zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM en het algemeen protocol verantwoord sporten. Bij het niet naleven van deze regels kan er een boete worden opgelegd door een controlerende ambtenaar en komt deze boete volledig voor eigen rekening van de overtreder + daar bovenop de boete die de ambtenaar de hockeyclub kan opleggen.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Samen tegen Corona (Covid-19)

Het bestrijden van Corona (Covid-19) virus doen we samen en daarom maken wij iedereen die bij speelavonden van de bedrijvenhockey aanwezig is medeverantwoordelijk voor het naleven van de richtlijnen het algemeen protocol protocol verantwoord sporten > nocnsf-protocol-verantwoord-sporten-v16.pdf

Meedoen

Het is mogelijk om je in te schrijven als bedrijf, maar ook als individuele speler mee te spelen in een team. Afhankelijk van het aantal teamleden/sponsoring bedraagt de contributie max een paar tientjes per jaar.
Geïnteresseerd en wilt je meer weten, neem snel contact op en speel direct mee!

E-mailadres: bestuur@bedrijvenhockeygroningen.nl